Jurek

Ekonomiassistent till bolag i Solna med start mitten av maj

Till vår kund, ett expansivt företag inom infrastruktur söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantöresreskontra med start mitten på maj. Uppdraget löper 6 månader och därefter förväntas tjänsten övergå i en fast anställning direkt hos kund om samarbetet fungerat bra. Kunden sitter i moderna och fräscha lokaler i Solna. Du kommer ingå i ett team på totalt 6 personer på ekonomiavdelningen, varav 3 på reskontra.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta leverantörsreskontra och kontering av fakturor samt bankavstämningar.

 

Du kommer arbeta halva tiden med fakturering och övrig tid med att supportera verksamheten i diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter så som påminnelser, kontakt med leverantörer, stämma av konton vid bokslut samt andra ad hoc uppdrag. Du kommer även vara behjälplig på kundreskontra. Kunden använder  fakturahanteringsprogrammet Medius.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom leverantörsreskontra. Du har god förståelse för ekonomiflödet vid fakturahantering och avstämningar inom både leverantörs- och kundreskontra. Vidare är du systemintresserad och har du tidigare erfarenhet av Medius ses det som starkt meriterande.

 

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare, positiv och framåt och beredd att hugga in där det behövs och har ett prestigelöst förhållningsätt.

 

 

Du erbjuds

En bred tjänst som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och chans till fast anställning. Tjänsten omfattar heltid med start mitten på maj och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning de första 6 månaderna.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 7 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag i Solna med start mitten av maj