Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag i Bromma

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att ingå i en grupp om fem personer. Kontoret är beläget i nya fina lokaler i Ulvsundaområdet, Bromma och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att vara inom den dagliga reskontrahanteringen:

* In- och utbetalningar
* Påminnelsehantering och Inkasso
* Räntefakturering
* Viss löpande bokföring
* Kassa- och likviditetsrapportering
* Avstämningar

Rollen kommer även innehålla andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen samt fungera stöttande mot de andra i teamet.

Vem är du?

Du ska känna dig trygg i att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter och kunna arbeta självständigt. Du får gärna komma med input på förbättringar som kan effektivisera arbetet och ha god förståelse för flödena. Vidare har du god kunskap inom Officepaketet, främst Excel. Det är mycket meriterande om du har arbetat i affärssystemet NAV tidigare samt har erfarenhet från e-fakturahantering. Som person är du engagerad, driven, strukturerad, noggrann och prestigelös.

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag - vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget är en heltidstjänst med start omgående och fram till slutet av augusti.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande! Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag i Bromma