Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till Atella Fastigheter i centrala Stockholm

Atella är ett ungt och expansivt bolag inom fastighetsbranschen vars mål är att bli en ledande bostadsutvecklare i Stockholmsområdet. Bolaget växer och vi behöver därför förstärka vår ekonomiavdelning och söker nu en nyfiken och ansvarsfull ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm.

 


Arbetsbeskrivning

Rollen som ekonomiassistent hos Atella är varierande och utvecklande där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

 

  • Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
  • Registrera och betala ut löner
  • Arbeta med löpande bokföring
  • Ansvara för in och utbetalningar
  • Ansvara för kontoavstämningar
  • Ekonomistöd till övriga medarbetare vid enklare ärenden
  • Stötta ekonomichefen i samband med månadsbokslut
  • Övergripande ansvar för administrationen

 

Vem är du?

Som person är strukturerad, noggrann och utåtriktad. Du lägger stor vikt på att leverera i tid och gillar att lösa problem. Du uppskattar att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag med snabba förändringar och där ingen dag är den andra lik. Du tycker även om att ta egna initiativ och är samtidigt prestigelös och kan stötta där behov finns.

 

Vi ser gärna att du har studerat ekonomi på gymnasiet alternativt via en KY/YH-utbildning samt att du har något års erfarenhet från liknande roll sedan tidigare. Du har god vana från både bokföringssystem och Excel. Vidare värdesätter vi att du är en person som uppskattar bra teamwork och bidrar till ett bra företagsklimat.

 


Du erbjuds

Du kommer erbjudas en varierad och flexibel tjänst i ett växande och familjärt bolag mitt i city.

 

I den här rekryteringen samarbetar Atella med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt marie.kallstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om verksamheten

Atella grundades 2015 och är ett snabbrörligt, innovativt samt nytänkande fastighetsutvecklingsbolag med fokus på att förvärva, förädla, förtäta och utveckla fastigheter samt bostäder inom tillväxtregioner i Sverige. Atella verkar främst i Storstockholmsområdet samt Mälardalen genom nybyggnation av bostadsområden. Genom modern arkitektur, design, samt kreativa och kostnadseffektiva lösningar framställer vi bostäder med utgångspunkt i ett hållbart tänkande.

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Marie Källström

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till Atella Fastigheter i centrala Stockholm