Jurek

Ekonomiassistent sökes till spännande uppdrag i Lidköping!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett mycket trevligt företag beläget i Lidköping. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent ingår arbetsuppgifter som fakturering till kund, registervård, filhantering, påminnelsehantering och inkasso, kundinbetalningar samt vara behjälplig vid frågor från kunderna via telefon och mail. Du kommer att arbeta mycket i Excel samt hantera filer i Dynamics 365.

 

Detta är en konsultanställning initialt men för rätt person är ambitionen att bli anställd hos kunden längre fram. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

 

 

Vem söker vi till denna roll?

Vi ser att du som söker har arbetat minst ett par år med ekonomi och vill fortsätta utvecklas inom detta! Vi tror också att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete.

 

Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra.

 

Då kontoret präglas av värme och gemenskap kommer du snabbt in i gruppen och får en rolig och stimulerande arbetsdag.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en rolig roll med spännande arbetsuppgifter på ett företag i en intressant bransch. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

Område: Lidköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lidköping . Publicerat : 3 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till spännande uppdrag i Lidköping!