Jurek Bemanning

Ekonomiassistent sökes till kund i Stockholmsområdet

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter från våra kunder. Därför söker vi nu dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Tjänsten är på heltid och kunden har sitt kontor i Stockholms regionen. Du kommer tillhöra Jureks konsultverksamhet.


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.


Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Sista ansökningsdag

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Område
Stockholm
Stockholms län

Anställning

Visstid Heltid

Kontakt

Gabriel Spennare
gabriel.spennare@jurek.se
Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till kund i Stockholmsområdet