Jurek

Ekonomiassistent sökes till kund i Södertälje

Vår kund har behov av en ekonomiassistent med erfarenhet av faktureringsadministration för ett uppdrag i Södertälje. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet och som kan stötta vår kund från december 2021 till februari 2022. Är du tillgänglig för nytt uppdrag i vinter? Läs då gärna vidare!

 

 

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du tillsammans med kollegor arbeta med kvalitetssäkring av hela faktureringsprocessen och kontinuerligt utvecklar arbetssätt och rutiner. Du kommer att hantera utredningar kopplade till fakturering, ta fram rapporter och statistik, analysera och agera på data. Du kommer även att arbeta med:

 

• Fakturering

• Påminnelsehantering

• Krediteringar och återbetalningar

• Inbetalningar och kundreskontra

• Kunddialog

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av fakturering, kundreskontra, samt har hög IT-kompetens. Du är flytande i svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4 ERP.

 

 

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund i Södertälje. Omfattningen är 75-100%. Uppdraget förväntas starta i december 2021 och pågå till februari 2022 med möjlighet till förlängning. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Elin Hellenius på elin.hellenius@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent

 

Område: Södertälje

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till kund i Södertälje