Jurek

Ekonomiassistent sökes till kortare deltids uppdrag i Västberga

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ett team och jobba fokuserat med uppgifter kopplat till leverantörsreskontra samt stötta i vardagliga ekonomirelaterade frågor.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
• Läsa in fakturor 
• Tolka fakturor i Readsoft
• Distribuera fakturor till övriga organisationen
• Lägga upp nya leverantörer i Navision 


Vem är du?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som söker ditt första jobb efter gymnasiet- eller yrkesutbildning med inriktning ekonomi. Vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat som ekonomiassistent eller om du tidigare har jobbat i större organisationer med flertalet ekonomisystem.

Som person är du flexibel, noggrann och orädd för nya system. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och där man får jobba självständigt.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på en internationell koncern där du får ta mycket eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50% under 1-2 månader där det även kommer finnas chans till förlängning över sommaren. Arbetstiderna är flexibla men vi ser att du jobbar ett par timmar per dag för att fakturaflödet inte ska bli ohanterbart. Kontoret är beläget i Västberga industriområde. Start är omgående.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till kortare deltids uppdrag i Västberga