Jurek Bemanning

Ekonomiassistent sökes till härliga uppdrag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu ekonomiassistenter som är redo att anta nya utmaningar och ta nästa steg i sin karriär. Vi samarbetar med ett flertal spännande kunder inom varierande branscher och får ständigt in nya roliga uppdrag.

Arbetsuppgifterna för rollen är varierande beroende på uppdrag men kan vara alltifrån:
- Kund- och leverantörsresekontra
- Attestering av fakturor
- Kontering
- Löpande bokföring
- Scanning av fakturor

Tycker du det låter spännande? Oavsett hur länge du varit i branschen är du varmt välkommen att ansöka!


Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Som person gillar du att arbeta strukturerat och noggrant, du trivs med varierande arbetsuppgifter och är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du har god kunskap inom excel och gillar att arbeta med siffror.


Du erbjuds

Vi har kunder, uppdragslängder och arbetsuppgifter inom flera olika branscher och detta varierar utifrån kundens behov. Vi är måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet, och vill alltid säkerställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dina önskemål och framtidsvisioner!

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström, linnea.kjollerstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 
Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa Kjöllerström
linnea.kjollerstrom@jurek.se
Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till härliga uppdrag