Jurek

Ekonomiassistent sökes till det perfekta extrajobbet

Till vår trevliga kund söker vi nu en ekonomiassistent till ett riktigt roligt extrajobb i ca 2-3 månader med start omgående – goda möjligheter till förlängning finns. Här blir du en del av ett superteam och får garanterat en rolig, innehållsrik och intressant arbetsdag! Uppdragets omfattning är på deltid om ca 50% med flexibilitet att förlägga timmarna i stor utsträckning som det passar dig.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter, t.ex ankomstregistrering av fakturor, upplägg av nya leverantörer, hantering av utbetalningar och stöd till verksamheten i olika frågor kring fakturahantering. Du får garanterat en utvecklande och lärorik arbetsdag med massor av spännande arbetsuppgifter.

 

Detta är det perfekta extrajobbet för dig som studerar ekonomi och vill samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden.

 

 

Vem söker vi till denna spännande roll?

Vi söker dig som är utåtriktad och driven. God service är ett av dina ledord och du gillar att hjälpa till där det behövs. Att vara noggrann och strukturerad är självklart för dig och du är van vid att arbeta självständigt mot deadlines.

 

Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har ett stort intresse för ekonomi! Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och trivs i en roll med olika kontaktytor. Vidare så tror vi att du som söker studerar en utbildning inom ekonomi och snart är färdigutbildad. Kanske har du haft ett liknande extrajobb tidigare?

 

 

Du erbjuds

Ett riktigt roligt konsultuppdrag som ekonomiassistent ute hos vår härliga kund. Uppdragets omfattning är på ca 50% och du kan själv i stor utsträckning påverka hur du vill förlägga dina timmar. Uppdragets start är omgående och sträcker sig 2-3 månader framåt med goda möjligheter till förlängning. Här får du chansen att få en inblick i rollen som ekonomiassistent och samla på dig mängder utav värdefull erfarenhet inför framtiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes till det perfekta extrajobbet