Jurek Bemanning

Ekonomiassistent sökes för vår kunds räkning

Om verksamheten
Vår kund är en av Sveriges största Bygg- & Järnhandelskedja med 200 butiker över hela Sverige. Nu söker vår kund en ekonomiassistent till ett glatt och trivsamt gäng på kontoret i Helsingborg.
 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till största del att handla om fakturering och kreditering. Scanning av fakturor och matchning av beloppen mot inköpsordrar. Lokalisera och gå igenom differenser. Bevaka kredit vid returer. Samt även sammanställa månadsrapporter, lagerlistor och skicka påminnelser.
 

Vem är du?

Som person ska du vara arbetsvillig. Det är stundtals högt arbetstempo och man ska kunna vara fokuserad, målmedveten och beredd att kavla upp ärmarna och hugga tag där det behövs. Vidare är du noggrann och har ett sinne för siffror. Du pratar och skriver svenska obehindrat. Vi tror att du passar bra till jobbet som ekonomiassistent om du har några års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.

För mer information kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på 
karin.thorstensson@jurek.se


Om Jurek Rekrytering & Bemanning

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Område:

Helsingborg
Skåne län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.seAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 25 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes för vår kunds räkning