Jurek Bemanning

Ekonomiassistent på deltid till kommun i söderort

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Arbetsbeskrivning

Till en kommun i söderort söker vi nu en ekonomiassistent på deltid för ett konsultuppdrag. Uppdraget är med start omgående och pågår till 2019-08-31 med chans till förlängning. Omfattningen är 60% fördelat på tre dagar i veckan. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att:

• Lägga upp och administrera förändringar i leverantörsregistret
• Registrera utbetalningar i ekonomisystemet
• Påminnelsehantering
• Administration av fakturor


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra, och har du erfarenhet av något inköpssystem är det ett plus. Vidare bör du ha en god social förmåga och lätt för att samarbeta med andra medarbetare. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, samt har förmågan att kunna prioritera. Har du tidigare arbetat i Agresso och Visma Proceedo är det meriterande.


Du erbjuds

Ett uppdrag på en kommun i söderort. Uppdraget är start omgående och pågår till 2019-08-31 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida 
www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.se
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 6 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent på deltid till kommun i söderort