Jurek Bemanning

Ekonomiassistent på deltid sökes till kund i Stockolmsområdet

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter på deltid från våra kunder. Därför söker vi nu dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Tjänsten är på deltid och kunden har sitt kontor i Stockholms regionen.


Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra och/ eller kundreskontra. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som person är noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du trivs i ett högt tempo och är självständig i din yrkesroll.


Du erbjuds

Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Det finns även god möjlighet till övertag och fortsatt anställning hos kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Deltid

Kontakt:

Caroline Perneryd
070-437 66 50
caroline.perneryd@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent på deltid sökes till kund i Stockolmsområdet