Jurek Bemanning

Ekonomiassistent på 50% till bolag i Kungälv

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ekonomiassistent på 50% till ett trevligt företag beläget i Kungälv. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor. I din roll som ekonomiassistent ingår arbetsuppgifter som: löpande redovisning, registrera och behandla leverantörsfakturor, registrera leverantörsbetalningar, uppdatera leverantörsregistret, fakturering, hantera inkommande post och svara i telefon.  Du kommer också vara behjälplig inom andra förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen. 

Detta är en konsultanställning med start omgående som sträcker sig minst 6 månader framåt. Vill du bli en del av ett kompetent och växande företag så tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom liknande ekonomirelaterade uppgifter. Du har god datavana och har du dessutom erfarenhet av affärssystemet Visma Business är detta mycket meriterande.

Vidare tror vi att du är självgående, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete och har förmåga att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalitet trots att det kan bli stressigt ibland.

Du erbjuds

Du blir en del av ett trevligt och expansivt företag, där du får arbeta tillsammans med engagerade och drivna medarbetare.  Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag om minst 6 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Hansen på charlotta.hansen@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Kungälv
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Charlotta Hansen
0766-33 14 48

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Kungälv

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent på 50% till bolag i Kungälv