Jurek Bemanning

Ekonomiassistent - Öresundskraft

Ekonomiassistent med systemkunskaper

Allmän beskrivning av befattningen:

Idag hanterar Öresundskraftkoncernen ca 25.000 fakturor. Det pågår olika initiativ för att effektivisera processen som införandet av EDI fakturor, förkonteringar av fakturor och matcha faktura mot inköpsorder. Det senare är ett projekt som kommer starta upp under våren/sommaren.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Det kommer att vara två personer som jobbar med leverantörsfaktura processen. Fokus för denna befattning är att jobba framåt med de förbättringar som Öresundskraft efterfrågar och vara backup till den andra medarbetaren i processen. Initialt är fokus att jobba med utveckling av förkonteringar av fakturor, EDI och flöden i Palette(system för att hantera leverantörsfakturor).

När inköpssystemet är igång kommer det bli större fokus att jobba med inköpsordrar.


Efterfrågade kvalifikationer:

Du har erfarenhet att jobba med matchning av inköpsordrar och fakturor.
Du har rutin från att jobba med stora flöden av fakturor.
Du har intresse av att jobba med förbättringar.
Stort intresse och bra erfarenhet av system både för fakturor och ERP.
Du kommer att arbeta i Palette för fakturor och i Agresso(UBW) som ERP.


Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Uppdraget startar omgående och kommer att på i 6 månader med möjlighet till förlängning.  Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Område:

Helsingborg
Skåne län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson


Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 14 juni . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 14 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent - Öresundskraft