Jurek Bemanning

Ekonomiassistent och redo för något nytt?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett mycket trevligt företag beläget i Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent kommer du ha fokus på leverantörsreskontra, löpande bokföring och vara behjälplig vid bokslut. Det kommer även att förekomma andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter och för rätt person finns det fina möjligheter för utökade arbetsuppgifter.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst 3-4 månader framåt. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får chansen växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vem är du?
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och känner dig trygg i din roll. Det är av stor vikt att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är nyfiken och engagerad i ditt arbete. Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på ett företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag om minst 3-4 månader. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 juni . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent och redo för något nytt?