Jurek

Ekonomiassistent med erfarenhet av Netsuite

Är du en fena på affärssystemet Netsuite? För kunds räkning söker vi nu dig som har goda kunskaper i detta system för att lära ut och vara behjälplig vid faktureringen under systembytet sista veckan i november. Detta är ett konsultuppdrag from 25/11 och omfattar heltid under en veckas tid. Du kommer vara placerad på kundens Stockholmskontor i Solna Strand.


Arbetsbeskrivning:
Rollen innebär att du kommer vara bisittare vid första faktureringen när kunden går från Visma till Netsuite i november. Du kommer lära upp ekonomiassistent och till viss del även ekonomichefen.


Vem är du?
Vi söker dig som är har tidigare erfarenhet av att ha fakturerat i Netsuite och är trygg i systemet. Du är van att jobba med order och fakturering samt god förståelse i engelska då systemet är uppbyggt på det.


Du erbjuds:
Ett konsultuppdrag som omfattar heltid under en vecka med start 25/11. Tjänsten är placerad på kundens fräscha kontor i Solna strand.  Du kommer ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent med erfarenhet av Netsuite