Jurek Bemanning

Ekonomiassistent - långsiktigt uppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent till deras kontor beläget i sydvästra Göteborg med start så snart som möjligt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, samt även vara behjälplig vid momsredovisning. Du kommer att arbeta i team och hantera ett större flöde av fakturor.
Detta är en spännande roll med goda utvecklingsmöjligheter på ett företag där det råder en god kollegial stämning. Här får du chans att växa i och utmanas samtidigt som du har en givande och rolig arbetsdag.

Vem är du?
Vi söker dig med något års arbetslivserfarenhet som har arbetat med liknande arbetsuppgifter, utbildning inom ekonomi är meriterande. Du har tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra och kan snabbt komma in i arbetsuppgifterna samt har grundläggande kunskaper i MS Office-paketet. Som person är du driven, engagerad och värderar utvecklingsmöjligheter. Du är vidare självgående, prestigelös och hjälpsam.

Du erbjuds
Du erbjuds ett spännande uppdrag med stora utvecklingsmöjligheter hos ett expanderande bolag. Du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek initialt och för rätt person finns det goda chanser till övertag hos kund. För mer frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se eller 031-712 83 50. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande till denna tjänst – vänta därför inte med din ansökan.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Kungsbacka

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent - långsiktigt uppdrag