Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till HeidelbergCement

Om verksamheten
HeidelbergCement utvecklar och tillverkar betong, cement och ballast, som är en viktig grund i hållbara byggnader och välfungerande infrastruktur. Med sin långa livslängd är det ett ekonomiskt och tryggt val, samtidigt som de är energi- och resurseffektiva. HeidelbergCement är en av världens största byggmaterialproducenter med cirka 63 000 medarbetare i 60 länder och har industriell verksamhet över hela landet.

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu efter en ekonomiassistent till deras kontor Liljeholmen. Du kommer att tillhöra ett team på 9 personer och rapportera till Head of Accounts payable. I denna roll kommer du att arbeta med processen kring leverantörsreskontra vilket bland annat innebär att inhämta attester och uppföljning av omkostnadsfakturor, matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar samt utbetalning av leverantörsfakturor och diverse därtill relaterade utredningsarbeten. Utöver detta så tillkommer även avstämningar i samband med månads- och årsbokslut i dina arbetsuppgifter.

I din roll som ekonomiassistent kommer du även att stötta och vara behjälplig till övriga i teamet. Vidare så kommer du även att ha mycket kontakt med kundens enheter i Sverige, Norge och Danmark.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning samt har 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för svenska och norska bolag. Du har erfarenhet av ekonomisystem, meriterande om du jobbat med SAP och Basware tidigare men inget krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska då engelska är koncernspråket, samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du tycker om att arbeta självständigt men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Som person ser vi gärna att du är prestigelös och ödmjuk. Du tycker om att samarbeta, att dela med dig och är av en nyfiken natur. Vidare är du en person som vågar ta egna initiativ och är redo att hugga i där det behövs.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst i en prestigelös organisation med driv och engagemang och högt i tak. Du kommer att vara en viktig del i teamet med trevliga kollegor. Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Liljeholmen. I denna rekrytering samarbetar HeidelbergCement med Jurek Rekrytering & Bemanning.

Är du intresserad så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Ansök på www.jurekbemanning.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 6 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till HeidelbergCement