Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till HeidelbergCement

Är du en noggrann och ansvarstagande person som motiveras av att arbeta i team? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i organisationer med stora flöden och är intresserad av- och vill lära dig ännu mer inom leverantörsreskontra? I sådana fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, då kan vi ha tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

För vår kund Heidelbergcements räkning söker vi en ekonomiassistent till kontoret i Marievik. Du kommer att tillhöra leverantörsreskontrateamet som består av 10 härliga kollegor och du kommer att rapportera till Head of Accounts payable. I det dagliga arbetet kommer du arbeta både självständigt och i grupp och dina arbetsuppgifter kommer variera mellan att inhämta attester och följa upp omkostnadsfakturor, matcha leverantörsfakturor mot inköpsordrar, betala leverantörsfakturor och hantera diverse utredningsarbeten samt arbeta med själva processen kring leverantörsreskontra. Du kommer även att få sköta avstämningar i samband med månads- och årsbokslut och du kommer att ha mycket kontakt med enheter i både Sverige, Norge och Danmark.


Om verksamheten

Heidelbergcement utvecklar och tillverkar betong, cement och ballast, som är en viktig grund i hållbara byggnader och välfungerande infrastruktur. Med sin långa livslängd är det ett ekonomiskt och tryggt val, samtidigt som de är energi- och resurseffektiva. Heidelbergcement är en av världens största byggmaterialproducenter med cirka 63 000 medarbetare i 60 länder och har industriell verksamhet över hela landet.


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter för svenska, norska och danska bolag. Du har erfarenhet av något ekonomisystem, meriterande om du jobbat med SAP och Basware tidigare men inget krav. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska då engelska är koncernspråket, samt mycket goda kunskaper i Office-paketet. Du tycker om att arbeta självständigt men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Som person ser vi gärna att du är prestigelös och ödmjuk. Du tycker om att samarbeta och dela med dig, och du är av natur en nyfiken och social person. Vidare vågar du ta egna initiativ och du är alltid redo att hugga i när det behövs.


Du erbjuds

Du erbjuds en rolig och utmanande tjänst i en prestigelös organisation med högt i tak. Du kommer att sitta i trevliga lokaler i Marievik och vara en viktig del i det drivna och engagerade leverantörsreskontrateamet. I denna rekrytering samarbetar Heidelbergcement med Jurek Rekrytering & Bemanning.

Är du intresserad så är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansök på www.jurekbemanning.se
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Sophie PausAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till HeidelbergCement