Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra, centrala Göteborg

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med fokus mot leverantörsreskontra. Arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis registrering och matchning av varufakturor, slutkontroll av fakturor programmet i Medius Flow samt påminnelsehantering och upplägg av nya leverantörer. Du kommer även att förbereda och skicka betalningar samt scanna och verifiera fakturor.

Detta är ett riktigt roligt uppdrag om 100% med start omgående. Initialt är det en konsultanställning med ambition att övergå i en anställning hos vår härliga kund som sitter i fina lokaler i centrala Göteborg. Hos vår kund arbetar riktigt engagerade medarbetare i en trevlig arbetsmiljö. Här får du en rolig arbetsdag med spännande arbetsuppgifter och god stämning på ett intressant bolag!


Vem söker vi till denna roll?

Till denna roll söker vi dig som antingen har en högskoleexamen inom ekonomi med viss erfarenhet alternativt endast en bredare erfarenhet inom området. Du behärskar såväl Excel som Officepaketet väl och har du dessutom arbetat i Movex är detta meriterande men inget krav.

Som person tror vi att du har en positiv inställning och ett serviceinriktat och prestigelöst förhållningssätt. Du ser vad som behövs göras för stunden och tar gärna egna initiativ till nya infallsvinklar och arbetssätt. Att arbeta i team är någonting du trivs med och du har lätt för att samarbeta med olika personer.


Du erbjuds

En rolig tjänst som ekonomiassistent mot leverantörsreskontra ute hos vår härliga kund. Detta är initialt ett konsultuppdrag med ambition att övergå i en anställning hos kund. I denna roll får du möjligheten att arbeta på en trivsam arbetsplats tillsammans med engagerade kollegor.


Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Julia Järvholm på julia.jarvholm. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia Järvholm


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 13 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra, centrala Göteborg