Jurek

Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag

Är du en självgående och lösningsorienterad person med några års erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra? Vill du arbeta på ett välkänt vårdbolag och samtidigt bli en del av en trevlig & trygg arbetsplats? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent med ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen i en koncernövergripande funktion och vara en del av ett team på 7 personer. Tjänsten kommer initialt att vara en del av vår konsultverksamhet där du kommer att bli anställd av oss på Jurek Rekrytering & Bemanning, med ambitionen om att kunden ska erbjuda rätt kandidat en fast anställning efter den första tiden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Självständigt ansvara för kundreskontran
• Bokning & matchning ankommande betalningar samt utredning av differenser
• Redovisning av dagskassor
• Avstämningar
• Fakturering
• Krav- och påminnelsehantering
• Attest av utbetalningar
• Eventuellt agera back-up för leverantörsreskontra


Vem är du?

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare med ett starkt driv. Du trivs bra med att arbeta i en roll där du har många kontaktytor och har en hög grad av självständighet i ditt arbete.

Vidare ser vi gärna att du är en proaktiv och initiativtagande person som vill utvecklas både på egen hand och ihop med resten av teamet. Du är ansvarstagande, noggrann och har en vilja att leverera kvalitet samtidigt som du på ett positivt sätt tar dig an nya utmaningar.

För att bli framgångsrik i rollen krävs det att du har minst ett par års erfarenhet från att arbeta med kundreskontra. Du har goda kunskaper inom redovisning och bokföring, eftergymnasial påbyggnad är meriterande men inget krav. Erfarenhet av att ha arbetat i affärssystemet Jeeves är meriterande.


Du erbjuds

Du välkomnas in i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och trevlig atmosfär. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår till en början i vår uthyrningsverksamhet, med ambitionen om att rätt person sedan går över i fast anställning hos kunden. Kunden är belägen på Östermalm i ljusa och fräscha lokaler nära både tunnelbana och Roslagsbanan. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se.


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till välkänt vårdbolag