Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i Sollentuna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning.
Har du förståelse för ekonomiflödet och drivs av att ge bästa service till kunder och kollegor? Just nu söker vi efter en serviceinriktad och noggrann ekonomiassistent till vår kund som är ett trevligt och familjärt bolag inom trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning i Sollentuna. Uppdraget är ett så kallat hyrköpsupplägg på sex månader, för att sedan övergå i en fast anställning hos vår kund.

Som ekonomiassistent kommer du framförallt att arbeta med kundreskontra. Detta innebär bland annat bokföring av inbetalningar från kunder samt att ge service till kunder likväl som internt ut till organisationen. Du kommer även att arbeta med:

  • Övervaka att fakturor till kunder går iväg från vårt system Jeeves till Pagero
  • Påminnelser, Krav och inkassoInbetalningar via fil från banken
  • Utbetalningar
  • Sköta utbetalningar av kreditfakturor och utreda dubbelbetalningar
  • Reseräkningar
  • Behjälplig vid månadsbokslut

Utöver detta kan viss stöttning av levreskontran förekomma som en del i arbetsuppgifterna.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av självständigt arbete inom ekonomi. Du har stor förståelse för det ekonomiska flödet och kan snabbt sätta dig in i nya system. Vi ser att du är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du positiv, självgående och utåtriktad med en hög känsla för service. Du känner ett stort ansvar i ditt arbete och lägger den tid det behövs för att göra ett riktigt bra jobb. Vidare har du skinn på näsan och tycker om att vara en servicegivare både internt och externt.

Du erbjuds
Du erbjuds ett utvecklande arbete i ett engagerat team med kompetenta medarbetare. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Petronella Wilse på petronella.wilse@jurek.se
 Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i Sollentuna