Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i city

För kunds räkning söker vi nu ekonomiassistent inom kundreskontra med start omgående. Kunden är verksam inom energi- och vattentjänster i Sverige, Finland och Estland. Du kommer vara placerad i moderna lokaler i vid Sveaplan i Stockholm. Du kommer ingå i ekonomiteamet på totalt 6 stycken i Stockholm och rapporterar till ekonomichefen.

 


Arbetsbeskrivning:

Som ansvarig för kundreskontra har du ett övergripande ansvar för kundreskontran, från fakturering till kravhantering.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:

  • Kundreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Underhåll av anläggningsregister
  • Utskick samt andra uppgifter förekommande på en ekonomiavdelning


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundreskontra och faktureringsarbete. Då det är stora flöden ser vi att du har god förståelse för ekonomiprocesser och framförallt faktureringsprocessen.

 

Du har vana att jobba i Excel och hantera större mängd data och har självständig ansvarat för att driva processer. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet av att arbeta mot Sveaekonomi är meriterande.

 

Vidare är du en ansvarsfull och strukturerad person som har lätt att arbeta tillsammans med ett litet men drivet team. Som person är du positiv och har förmågan att se lösningar framför problem. Även om du arbetar i team trivs du att arbeta självständigt och du är kommunikativ med ett öga för detaljer.

 


Du erbjuds:

En roll som ekonomiassistent med varierade arbetsuppgifter och möjlighet att påverka ditt eget arbete där egna initiativ och förbättringsförslag välkomnas. Atmosfären är öppen och inkluderande. Uppdraget löper fram till sista mars med chans till förlängning.

 

Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i city