Jurek Bemanning

Ekonomiassistent inom fakturering till bolag i Sollentuna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med diversefakturering för de nordiska länderna i bolaget. Det kan även bli aktuellt att arbeta med kundreskontra för ett specifikt nordiskt land. Uppdraget startar omgående och är tänkt att pågå fyra månader med chans till förlängning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande:

  • Ansvara för att fakturaunderlag som blivit godkända i workflow blir fakturerade
  • Säkerställa att kvalitén på fakturaunderlagen är hög
  • Utbilda och supportera användarna med skapande av fakturaunderlag
  • Säkerställa att attestregistret i work flow är uppdaterat och enligt gällande attestordning

Vem är du?
Du har akademisk utbildning inom ekonomi med ett par års erfarenhet av reskontraarbete alternativt gymnasial utbildning med lång arbetserfarenhet inom ekonomi. Du har arbetat i SAP eller ett liknande affärssystem och har mycket bra kunskaper i Excel. Bolaget jobbar i ett helintegrerat system så det är stor fördel om du har ett intresse för hur processer hanteras i affärssystemet. Du arbetar obehindrat med svenska och engelska som arbetsspråk.

För att lyckas i rollen behöver du ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceorienterad, anpassningsbar och är van att arbeta självständigt och hitta svaren på de frågor du får. Du motiveras av att få ta ett stort eget ansvar och bidra med din kunskap till teamet.

Rollen rapporterar till Redovisningschefen och är placerad på kontoret i Sollentuna.

Du erbjuds
Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, petronella.wilse@jurek.se alternativt 070775766. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 30 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 december

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent inom fakturering till bolag i Sollentuna