Jurek Bemanning

Ekonomiassistent för uppdrag till Solna

Till vår kund, ett företag inom flygtransport och godstrafik med placering i Solna söker vi nu en ekonomiassistent med start omgående. Uppdraget löper till årskiftet med chans till förlängning. Du kommer ingå i redovisningsgruppen som består av totalt 10 personer och rapporterar till Teamleader för redovisningsgruppen.Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Leverantörsreskontra
  • Scanna fakturor
  • Distribuera fakturor
  • Skicka för attest
  • Ankomstregistrera
  • Påminnelser och kravhantering
  • Behjälplig på kundreskontra


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, kunden arbetar med stora flöden varför struktur och noggrannhet är viktiga egenskaper du besitter samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt arbetstempo. Du är en positiv lagspelare som är bredd att hugga in där det behövs.Du erbjuds

En utvecklande roll som ekonomiassistent där du får möjligheten att lära dig mer om arbetet på en ekonomiavdelning. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper fram till årskiftet med chans till förlängning.


Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.seOm verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 augusti

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent för uppdrag till Solna