Jurek Bemanning

Ekonomiassistent för uppdrag till Region Kronoberg

Om verksamheten:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Till redovisningsstöd i Region Kronoberg söker vi nu en ekonomiassistent med placering i Växjö.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår arbete med fakturahantering i vårt inköpssystem.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasieutbildning, gärna med inriktning ekonomi eller motsvarande. Du ska ha goda svenska och engelskkunskaper i både tal och skrift. Har du eftergymnasial utbildning är det meriterande men inget krav. Du får gärna ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare, men det är inget krav. Som person är du noggrann, strukturerad och gillar att arbeta i team. Du är ödmjuk men nyfiken och social.


Detta är ett konsultuppdrag som beräknas pågå 1-2 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund i Region Kronoberg. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Karin Thorstensson på: karin.thorstensson@jurek.se.

Välkommen att ansöka på www.jurek.se

Område:
Växjö
Kronobergs län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson
karin.Thorstensson@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent för uppdrag till Region Kronoberg