Jurek Bemanning

Ekonomiassistent 75% sökes med chans till fast tjänst i Kista

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Till vår kund inom fastighetsbranschen  söker vi nu dig som letar efter en ansvarsfylld roll som ekonomiassistent på 75% där du får vara med att utveckla och effektivisera arbetsrutiner. Tjänsten är  inledningsvis konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och chans till anställning direkt hos kunden om samarbetet fungerar bra. Man kommer att arbeta i öppet kontorslandskap i trevliga lokaler i Kista Galleria.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen att arbeta med att driva och effektivisera processen för samarbetet med kundens inkassobolag och hyreskontra, säkerställa hyresinbetalningar från butiker samt löpande fakturering. Det ingår även avstämningar av reskontra mot huvudbok.

Vem är du?
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du känner dig trygg i rollen som ekonom och tycker om att arbeta med att effektivisera rutiner samt ha många kontaktytor såväl internt som externt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du proaktiv, gillar att ta ansvar och har förmåga att arbeta självständigt och driva på dina egna projekt samtidigt som du är en lagspelare.

Du erbjuds
En utvecklande roll som ekonomiassistent hos ett trevligt bolag med placering i Kista Galleria. I den här rollen får du ta stort eget ansvar och utforma arbetsrutiner för framtida samarbete. Uppdraget har dessutom chans till att bli en fast anställning och omfattar 75% med start omgående. Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

Denna roll är för dig som har ett stort driv och som tycker om att ta ansvar och jobba självständigt men ändå nära dina med kollegor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Sophie Hersvall

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent 75% sökes med chans till fast tjänst i Kista