Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig till väletablerat klädvarumärke!

Nu söker klädbolaget Boomerang en engagerad och ansvarstagande ekonomiansvarig!

Boomerang är ett svenskt klädmärke som har funnits sedan 1976. Kläderna säljs via en rad olika återförsäljare runt om i Sverige och i viss del även i övriga Norden. Dessutom sker försäljning via en egen web-handel.

Varumärket Boomerang ägs sedan 22 januari 2018 av Tisenhult-gruppen AB, en familjeägd företagsgrupp som driver och utvecklar företag inom expansiva nischer. Det som förvärvats är själva varumärket Boomerang och därtill kopplade immateriella rättigheter, e-handeln samt ett fysiskt varulager. Det nya Boomerang drivs i ett nystartat företag och utgörs idag av 12 medarbetare, samtliga med flera års erfarenhet av varumärket Boomerang.

Arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig kommer du ha helhetsansvaret för redovisningen för Boomerang och du rapporterar direkt till VD

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-          Löpande bokföring

-          Kund- och leverantörsreskontra

-          Lönehantering

-          Hantera moms- och skattedeklarationer

-          Beräkna och analysera lönsamhet

-          Upprätta månads- och årsbokslut

-          Upprätta årsredovisning samt ha kontakt med revisorer

-          Ta fram nya arbetsrutiner

-          Diverse andra arbetsuppgifter som kan uppkomma på mindre företag.

Vem är du:

Vi tror att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst ett par års erfarenhet av redovisning. Har du erfarenhet av import och remburshantering är detta meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av lönehantering, årsredovisning samt kunskaper i Navision.

För att trivas i rollen som ekonomiansvarig hos Boomerang är det viktigt att du är självständig, ansvarstagande och prestigelös. Du är van vid ett högt tempo och att bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du analytisk, strukturerad och lösningsorienterad.

Du erbjuds:

Hos Boomerang erbjuds du en möjlighet att bygga upp nya rutiner tillsammans med hängivna medarbetare i en decentraliserad organisation där medarbetaren ges hög grad av ansvar och frihet.

I denna rekrytering samarbetar Boomerang med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig till väletablerat klädvarumärke!