Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig till Stockholms Läkarförening

Stockholms Läkarförening är en lokalförening till Sveriges Läkarförbund med cirka 9 250  medlemmar. Läkarföreningens uppgift är att och bevaka medlemmarnas intressen i frågor om löne- och anställningsvillkor, i yrkes- och fortbildningsfrågor samt påverka utvecklingen av hälso- och sjukvården.

 

 

Arbetsbeskrivning
Stockholms Läkarförenings kansli söker ekonomiansvarig. Kansliet har idag fem medarbetare där alla har olika uppgifter men ändå arbetar tätt tillsammans och hjälps åt med stort som smått.

 

Din huvuduppgift är att upprätta ekonomiska rapporter till presidiet och styrelsen. Du ansvarar för löpande redovisning, bokföring, momsredovisning och skatteinbetalningar samt för att ta fram månadsbokslut, budget- och prognosunderlag samt årsbokslut och årsredovisning.

 

I arbetsuppgifterna ingår även löneadministration samt ekonomi och administration kring föreningens stiftelse. Du har även hand om att sköta ekonomin åt två delföreningar; Stockholms yngre läkare samt till Stockholms Privatläkarförening.

 

Utöver de renodlade ekonomiprocesserna kommer du att arbeta med och ansvara för katalogen Privat Vård som föreningen ger ut 1 gång per år. I arbetet ingår naturligtvis även att utveckla och effektivisera rutiner och processer tillsammans med dina kollegor.

 

 

Vem är du?
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomiområdet och gillar att arbeta effektivt och samarbeta och ge god service. Du kan arbeta självständigt, strukturerat och organiserat och har förmåga att få saker gjorda. Stor vikt läggs vid initiativförmåga och ansvarskänsla samtidigt som du är prestigelös som person.


Du har erfarenhet eller intresse av att arbeta med löner och vi ser att du har god erfarenhet av fakturering, arbete i Excel och andra MS Office program. Det är meriterande om du har kunskaper av Hoogia bokföringsprogram.

 

Du har eftergymnasial utbildning i ekonomi och det är ett extra plus om du har erfarenhet från arbete i en ideell organisation eller stiftelse.

 

 

Du erbjuds
Läs mer om Stockholms Läkarförening på: 
https://slf.se/stockholms-lakarforening/


Föreningen sitter i lokaler på Östermalm tillsammans med Sveriges Läkarförbund. Under hösten och våren kommer dessa lokaler att renoveras och arbetet är tillfälligt förlagt till Danderyd.

 

Tjänsten är på heltid och Stockholms Läkarförening tillämpar provanställning.För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Charlotte Brasch på charlotte.brasch@jurek.se

 

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Sista ansökningsdag är den 16 augusti.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Charlotte Brasch
Charlotte.brasch@jurek.se

 

Emelie Baeckström
emelie.baeckstrom@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig till Stockholms Läkarförening