Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig till ledande branschorganisation

Vill du ta nästa steg i din karriär och är redo ta axla ansvaret för både ekonomi och administration i ett positivt och familjärt bolag? Frodas du i en roll där du får ha många kontaktytor såväl internt som externt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 


Arbetsbeskrivning

Till vår kund, en ledande bransch- och arbetsgivarorganisation söker vi nu en Ekonomiansvarig. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där ambitionen är att rätt kandidat blir anställd hos kund vid konsultuppdragets slut och omfattar heltid. I rollen som ekonomiansvarig kommer du driva och utveckla arbetet med verksamhetens redovisning samt den ekonomiska uppföljningen. Vidare kommer du vara VD:s högra hand och arbeta med allt från löpande bokföring till månads- och årsbokslut.

 

Till detta tillkommer även ansvar för administration och IT, där du agerar bollplank mot bolagets IT-leverantör och även viss medlemsadministration.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för redovisningen från ax till limpa
  • Kontakt och rapportering gentemot myndigheter & revisorer
  • Systemansvar för affärssystemet Fortnox
  • Löneadministration
  • Bollplank avseende ekonomiska och administrativa frågor både internt & externt
  • Hantering av traktamenten, utlägg och andra typer av kostnadsersättningar
  • Effektivisering och förbättring av processer och rutiner
  • Kapitalförvaltning

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, har du en universitetsexamen inom ekonomi är det meriterande men inte ett krav. Du är en självgående och initiativtagande person som trivs bra med att vara spindeln i nätet. Vidare tror vi att du är en kunnig och prestigelös lagspelare som besitter en utmärkt koordinerande förmåga.

 

I denna roll krävs även en hög kommunikativ förmåga tillika förmågan att kunna både skapa och bibehålla goda relationer såväl internt som externt.

 

Har du erfarenhet av att arbeta i en medlemsorganisation är detta meriterande.

 


Du erbjuds

En meriterande och utvecklande roll där du självständigt kommer ansvara för bolagets ekonomi och administration. Kunden sitter i mycket trevliga lokaler i bästa läge nära Gamla Stan i Stockholm.

 

För rätt person finns viss möjlighet att forma rollen utefter eget tycke och bolaget applicerar mycket frihet under ansvar. Har du även ett intresse för medlems- och arbetsgivarorganisationer så finns möjligheten att djupdyka i branschrelaterade frågor.

 

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillträde för tjänsten är snarast möjligast med viss hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vid eventuella frågor eller funderingar kring rollen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Observera att vi inte tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Mehdi Riahi

Mehdi.Riahi@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig till ledande branschorganisation