Jurek

Ekonomiansvarig till långt vikariat

Vi söker nu en Ekonomiansvarig för ett längre vikariat med start i oktober. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

 

I rollen som Ekonomiansvarig har du en bred och självständig roll som bland annat innefattar löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, likviditetsprognos/avstämningar, löner, årsredovisning samt koncernredovisning.

 

Kunden är ett rikstäckande servicebolag för tjänster inom merchandising av butiker.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Arbetet innebär att du som Ekonomiansvarig har övergripande ekonomiansvar och rapporteringsansvar direkt till bolagets VD. Kunden arbetar i Jeeves, Soft One och Qlick View.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hör bland annat:

• Löpande redovisning

• Fakturering

• Kund-och leverantörsreskontra

• Månadsbokslut och resultatrapportering

• Momsdeklaration

• Lönekörning/arbetsgivardeklarationer/Avstämningar

• Prognoser

• Statistik till SCB

• Årsbokslut och Årsredovisning enligt K3

• Budgetarbete

• Övrigt Ad-hoc/admin 

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning samt minst 4 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter och beredd att ta det övergripande ansvaret över företagets totala ekonomi. Du känner dig trygg i alla delar från löpande redovisning, till bokslutsarbete och upprättande av årsbokslut samt lönearbete. Det är en fördel om du har erfarenhet av lön för timanställda. Vidare har du goda kunskaper i Excel.

 

Som person ser vi att du är självgående och ansvarstagande. Du har förmågan att se detaljer såväl som helheten. Vidare är du noggrann och kvalitetsmedveten med ett strukturerat arbetssätt. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är prestigelös, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

 

 

Du erbjuds

En omväxlande och ansvarsfull roll på ett bolag i en mindre koncern med engagerade kollegor. Tjänsten startar i oktober och uppdraget löper på heltid under minst 1 år med chans till förlängning.

 

I den här processen samarbetar kunden med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall på sophie.hersvall@jurek.se.

 

Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Hanteringen av ansökningar och intervjuer sker löpande och vi tar gärna del av dina handlingar så snart som möjligt.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiansvarig till långt vikariat