Jurek Bemanning

Ekonomiansvarig till Bostad Direkt!

Nu söker Bostad Direkt en engagerad och ansvarstagande ekonomiansvarig!

Vi på Bostad Direkt har lång erfarenhet av bostadsförmedling. Vi är experter på att förmedla bostäder i andra hand till privatpersoner och företag på ett tryggt och effektivt sätt.Sedan starten, 1994 har vi erhållit en gedigen kunskap om hyresmarknaden samt om de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling. Vi är ett företag med bred och djup kompetens i området andrahandsuthyrning samt gedigen lokalkännedom i framförallt Stockholm.

Arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig kommer du ha helhetsansvaret för redovisningen för Bostad Direkt. Till din hjälp kommer du att ha en ekonomiassistent och du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

-          Löpande bokföring

-          Hyresdebitering

-          Kund- och leverantörsreskontra

-          Lönehantering

-          Hantera moms- och skattedeklarationer

-          Beräkna och analysera lönsamhet

-          Upprätta månads- och årsbokslut

-          Upprätta årsredovisning samt ha kontakt med revisorer

-          Ta fram nya arbetsrutiner

-          Diverse andra arbetsuppgifter som kan uppkomma på mindre företag.

Vem är du:

Vi tror att du har en högskoleexamen inom ekonomi och minst ett par års erfarenhet av redovisning. Du har erfarenhet av lönehantering och det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Administration och Lön.

För att trivas i rollen som ekonomiansvarig hos Bostad Direkt är det viktigt att du är ansvarstagande, självständig och engagerad. Du är prestigelös och att bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du analytisk, strukturerad och lösningsorienterad.

Du erbjuds:

På Bostad Direkt anstränger vi oss alla för att hela tiden tänka, känna och agera våra värderingar; Laganda, Energi, Värme och Effektivitet (LEVE).

I denna rekrytering samarbetar Bostad Direkt med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Eva Bothén

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 mars . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiansvarig till Bostad Direkt!