Jurek Bemanning

Ekonomiadministratör till spännande bolag i city

För kunds räkning söker vi nu en positiv och driven ekonomiassistent till ett spännande företag beläget i city. I denna roll kommer du arbeta nära bolagets CFO och vara behjälplig med sedvanliga ekonomisysslor. Det förekommer även en del administrativa sysslor i denna tjänst, vilket ställer krav på din förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Kunden sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 


De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

Dagliga kontorssysslor såsom;

  • Beställning av kontorsmateriel samt koordinering av kontorssysslor
  • Ansvara för bolagets telefonväxel och eventuella administrativa frågor
  • Ansvara för att kontoret är i gott skick på daglig basis

samt Ekonomirelaterade sysslor såsom;

  • Löpande bokföring
  • Ankomstregistrering
  • Fakturering
  • Bankavstämningar

 

Vem är du?

Vi söker dig med 1-2 års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller administrativ assistent. För att lyckas i denna roll tror vi att du har en administrativ ådra samt att du är en prestigelös person som hugger i där det behövs. Du behärskar både svenska och engelska i både tal & skrift. Vidare krävs det att du är noggrann, strukturerad och klarar av att hålla många bollar i luften.

 


Du erbjuds

En bred och varierande roll som ekonomiassistent på ett spännande bolag. Tjänsten omfattar heltid med start omgående och sträcker sig fram till och med december 2020. I denna roll kommer du att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund som en del av vår konsultverksamhet.

 

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Sökord: Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, accountant, accounts payable, kundreskontra, redovisningsassistent, ekonom, administrativ assistent

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Mehdi Riahi

Mehdi.Riahi@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiadministratör till spännande bolag i city