Jurek

Ekonomiadministratör till försäkringsbolag i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning:

Vår kund är en global koncern inom försäkringsbranschen med bolag över hela världen. Till kundens nordiska filial söker vi nu en konsult att stötta ekonomiavdelningen med enklare administrativt arbete gällande betalningsmatchningar och ha löpande kontakt med försäkringstagare. Du kommer att matcha inkommande betalningar från kunder i både produktions- och ekonomisystemet samt följa upp och hantera påminnelser och bokföra inbetalningar.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Matcha inbetalningar mellan systemen

• Påminnelsehantering

• Löpande kontakt med försäkringstagare

• Övrigt ad hoc

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en administrativ roll och gärna med inslag av ekonomi så att du har viss förståelse för enklare redovisning. Som person behöver du vara självständig och kunna ta egna initiativ och våga ta för sig i dialogen både internt och externt gentemot kunderna. Det är viktigt att du är noggrann och kan söka fram nödvändig information. 

 

Vad vi Erbjuder

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek där du arbetar ute hos vår kund med fina lokaler i centrala Stockholm. Uppdraget förväntas starta i april och löpa i 6 månader. Uppdraget är förlagt på heltid och det erbjuds viss flexibilitet kring hybridarbete med möjlighet att jobba hemifrån ett par dagar i veckan efter färdig introduktion och upplärning.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär.

 

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting erbjuder en omfattande portfölj av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områden som juridik, ekonomi, HR, marknadsföring och administration. Låt oss hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiadministratör till försäkringsbolag i centrala Stockholm