Jurek

Ekonomi – och HR chef till MTD

Har du tidigare erfarenhet från en roll som ekonomichef med personalansvar samt visst ansvar för HR? Vill du arbeta i ett bolag i en spännande tillväxtresa i en familjär miljö? Då kan tjänsten som Ekonomi – och HR chef hos MTD vara något för dig!


Rollen

Då vår trogna ekonomichef nu har valt att dra sig tillbaka söker vi dennes ersättare där du kommer att få en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling och tillväxt. Inom ekonomifunktionen är vi tre personer, varav du är en nyckelperson. Du kommer att tillhöra ledningsgruppen och bidra med dina kunskaper inom ekonomi och HR. Du har personalansvar för två andra ekonomer och driver HR arbetet på egen hand. Du ansvarar för att med tydliga processer leda och utveckla ekonomi – och HR funktionen.


Arbetsuppgifter

Ekonomi kommer att vara ca 70 % av rollen och HR uppgifter ca 30 %. Exempel på arbetsuppgifter i rollen:

• Ansvar för redovisning, analys och rapportering (inkluderat årsbokslut och årsredovisning)
• Ansvar för att redovisning sköts legat och att rapportering sker inom utsatta tidsramar
• Ansvar för utveckling av en effektiv ekonomienhet där uppföljning, avvikelser och förbättringar är en del av vardagen.
• Ansvar för löpande budget och prognosarbete, KPI uppföljning
• Lönekoordinering med extern lönepart
• Stöd till chefer i HR frågor
• Ansvarig för medarbetarundersökning, lönerevision, lönekartläggning, arbetsmiljö, brandskydd mm.
• Delaktig i rekryteringsprocesser


Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen och tidigare erfarenhet från en roll som ekonomichef, gärna på ett mindre bolag där även HR har varit en del av din roll. Du har tidigare haft personalansvar och erfarenhet från att driva utvecklings- och förändringsarbete. Du har en mycket god analytisk förmåga och är en duktig kommunikatör såväl muntligt som skriftligt. Som person ser vi att du är en positiv och prestigelös lagspelare som är delaktig och engagerad. Du är beslutsam och resultatorienterad och värnar om dina anställda.


Vi erbjuder

Hos oss på MTD får du tillhöra en familjär organisation där vi har korta beslutsvägar och där alla kommer till tals. Vi är en flexibel arbetsgivare som är mån om vår personal.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att ha din arbetsplats på MTDs kontor i Eriksberg, Norsborg. Har du frågor kring rollen kontakta mimma.liwgren.norling@jurek.se 072-910 18 71.  Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag då urval och intervjuer sker löpande.


Om företaget

MTD – Morgontidig Distribution – är det morgontidiga leveranssystemet som varje natt levererar morgontidningar, tidskrifter, spelkuponger, paket m.m. direkt till privatperson i postlådan – eller till företaget – över hela Sverige. MTD bildades 1992, säljer och utvecklar rikstäckande och effektiva distributionstjänster som baseras på 40-talet terminaler och ca 8 000 distributörer. MTD-Gruppen omsätter drygt 3 miljarder kronor och är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö. MTD löser enkelt, engagerat och effektivt de morgontidiga leveranserna.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mimma Liwgren Norling

 


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomi – och HR chef till MTD