Jurek Bemanning

Ekonomi- och HR-ansvarig till Lundgrens Primörer i Kungälv

Till Lundgrens Primörer söker vi en Ekonomi- och HR ansvarig. Du kommer få arbeta i en bred och varierad roll i en snabbrörlig verksamhet med mycket entreprenörsanda!
 

Om verksamheten

Lundgrens Primörer grundades 2003 av Mats Lundgren och omsätter ca 75 miljoner. Vår affärsidé är egentligen väldigt enkel: Att leta reda på det absolut bästa inom frukt och grönt och se till att svenska folket kan njuta av det. Ibland hittar vi det på andra sidan jordklotet, ibland alldeles inpå knutarna här i Kungälv, där vi håller till. I vårt sortiment hittar du allt från exotiska frukter till närodlade grönsaker, men vi är inte något jätteföretag och vårt sortiment kan knappast kallas heltäckande. Vi har heller inte den typen av ambitioner. Det viktiga för oss är att allt vi säljer är av sådan klass att det sätter smaklökarna i dallring på vilken gourmand som helst.

Vi säljer framförallt våra varor genom kvalitetsmedvetna livsmedelsbutiker runt om i Västsverige. Men vi har även öppnat en egen liten specialbutik i Kungälv, i direkt anslutning till vårt kontor. Här kan du torsdag till lördag botanisera bland utbudet som består av en härlig mix av frukt, grönsaker och utvalda delikatesser.
 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Ekonomi- och HR ansvarig får du en bred och varierad roll. Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak:

• Löpande bokföring (Visma), kund- och leverantörsreskontra
• Bokslut
• Skatt och moms
• Lönehantering för ca 19 medarbetare (Visma lön)
• Hantera pensioner, försäkringar, kollektivavtal och övrig personaladministration
• Personalfrågor i allmänhet
• Schemaläggning av personal och stöttning i medarbetarsamtal
• Förbättra processer och rutiner
 

Vem är du?

Du är en trygg redovisningsekonom som trivs med ett helhetsansvar. Du har tidigare arbetat med löneadministration och är bekant med frågor gällande kollektivavtal, pensioner etc. Som person är du flexibel och pragmatisk med en förmåga att sätta dig in i och förstå en organisations olika intressen. Tidigare erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandel är meriterande Du ser positivt på tillväxt, effektivisering och förändring! Vad erbjuder vi?

Hos oss får du en mycket central och varierad roll. Du arbetar nära ägare och vd Mats Lundgren och ni driver tillsammans arbetet att förbättra och effektivisera processer och driva lönsamhet. Vår kultur präglas av service och entreprenörsanda. Vi har tillväxt i sikte, och vi befinner oss redan nu i en rejäl expansionsfas där vi förväntas höja vår omsättning betydligt kommande år. Vi hoppas att du vill vara med oss på den resan! Ansökan
 

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se. Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Område:

Kungälv
Västra Götalands län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Frida Garding Lindstrand
070-764 86 40
Frida.Garding.Lindstrand@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Kungälv . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomi- och HR-ansvarig till Lundgrens Primörer i Kungälv