Jurek

Ekonomer till uppdrag i Söderort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi och ser en ökad efterfrågan på ekonomer för både rekrytering och uthyrningsuppdrag. Vi söker dig som har bred erfarenhet inom ekonomiyrket för kommande uppdrag i Söderort. I rollen som ekonom kommer du bland annat arbetat med löpande bokföring, månad- och årsbokslut, deklarationer samt årsredovisning.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning på redovisning och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika affärssystem. Som person ser vi att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Vidare ser vi gärna att du är resultatinriktad och service-minded.

 

 

Du erbjuds

I en roll som ekonom ges du möjligheten att bygga upp erfarenhet för att i framtid ta dig an större uppgifter. Våra kunder söker både heltid- och deltidsanställda, start enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i Jureks uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Savannah Tjörnemar på savannah.tjornemar@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Bokslut, Momsredovisning, accountant,

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomer till uppdrag i Söderort