Jurek Bemanning

Ekonom till riktigt roligt och utvecklande uppdrag, Göteborg

Arbetsbeskrivning
Är du ute efter en varierande och intressant arbetsdag där du får chansen att påverka och göra vår stad bättre? Vår kund söker just nu en ekonom till deras ekonomienhet där huvudfokus är att säkerställa en hög nivå på redovisningen, stötta upp olika funktioner internt med ekonomirelaterade frågor samt se till att man arbetar på ett smart och effektivt arbetssätt tillsammans. På denna avdelning får du använda både hjärna och hjärta i att driva viktiga frågor framåt tillsammans med engagerade, kreativa och prestigelösa kollegor.

Arbetsuppgifter som förkommer är:
• Budget
• Prognostisering
• Analyser
• Avvikelsehantering
• Investeringar
• Uppföljning av projekt
• Viss löpande redovisning

Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start omgående som sträcker sig till 30/6-19.

Till denna tjänst söker vi dig som..
Har arbetat i en liknande roll tidigare och har en utbildning inom ekonomi i grunden. Vi tror att du är engagerad och duktig på att skapa förtroendefulla relationer. Har du tidigare arbetat inom offentlig förvaltning så är detta meriterande men inte ett krav. Om du som söker dessutom är lyhörd med en god analytisk samt organisatorisk förmåga så är du troligtvis helt rätt för den här rollen!

På arbetsplatsen råder ett gott arbetsklimat där omtanke och glädje genomsyrar hela verksamheten. Du får chansen att bli en del av ett gäng där trivsel och gemenskap är A och O och man är måna om att hjälpa till och pusha varandra till att göra ett så bra jobb som möjligt.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som ekonom i fina lokaler på Hisingen. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 30/6. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonom till riktigt roligt och utvecklande uppdrag, Göteborg