Jurek

Ekonom sökes till deltidsuppdrag med fokus på aktieredovisning

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en ekonom som ska fungera som länken mellan kundens shared service center i Vilnius och kundansvarig. Du kommer fungera som en rådgivare rörande redovisningsfrågor, skatter och avgifter samt processer. Du kommer vara drivande i arbetet i att kvalitetssäkra rutinerna och arbetsprocessen.

 

• God erfarenhet av bokföring med PE-bolag

• God förståelse för redovisningsregler avseende köp och försäljning av aktier

• God kännedom kring regler och skatter för PE-bolag

• Självständigt upprätta skattedeklarationer och årsredovisningar

• Bygga struktur och kontrollera processen kring samarbetet gentemot Vilnius

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare har jobbat med redovisning på ett fondbolag alternativt tidigare har jobbat med redovisning av aktier. Du har troligen varit drivande i att se överprocesser gentemot ett Shared Service Center och är trygg i nordisk redovisning samt tillhörande regelverk. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Xledger, och i och med att du kommer jobba mot Norska marknaden är det meriterande om du kan norska.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50% i 3 månader och efter det fortsätta jobba 25% fram till sista september. Arbetet kan sköta helt remote så det spelar ingen roll var du är bosatt. Omgående start.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonom sökes till deltidsuppdrag med fokus på aktieredovisning