Jurek Bemanning

Ekonom med erfarenet av anläggningsredovisning

Ekonom med erfarenhet av anläggningsredovisning sökes till MKB

Om JUREK:
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Kort om tjänsten:
Nu söker vår kund MKB en kommunikativ redovisningsekonom med erfarenhet som anläggningsekonom till sitt team med 8 medarbetare.

Om MKB
MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna. MKB:s vision – Hem för var och en – är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare. Läs mer på mkbfastighet.se

Arbetsuppgifter och ansvarsområde:

- Ansvara för anläggningsredovisning med tillhörande bokföring
- Avskrivningar
- Aktiveringar
- Övergripande ansvar över pågående arbeten
- Självgående i löpande redovisning, avstämningar etc.

Din profil:
Du har minst 3–5 års relevant arbetslivserfarenhet inom anläggningsredovisning och du är självständig i ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, stresstålig, och organiserad. Du är drivande och har förmåga att kunna prioritera. Du kan med enkelhet sätta dig in i arbetsuppgifter och du är en fena på Officepaketet. Det är meriterade om du har erfarenhet av redovisningsregelverket K3.
Det är även till din fördel om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och om du har arbetat i ekonomisystemet Agresso.

Du erbjuds:
Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Du erbjuds en utvecklande roll på ett spännande företag.
Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se
. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag.

 

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 26 juli . Arbetsort : Malmö

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonom med erfarenet av anläggningsredovisning