Jurek

EGN Sverige söker Mötesbokare/Sales support

EGN är Sveriges största chefsnätverk. Vi skräddarsyr grupper med chefer från samma befattningsnivå som möts regelbundet för erfarenhetsutbyte och strategisk dialog. Arbetssättet är väl beprövat och har fokus på värdeskapande! Den svenska verksamheten ingår i EGN Group www.egn.com som finns i 15 länder med drygt 14.000 medlemmar. Som kompetensnätverk är EGN världens näst största aktör.

 

Vårt arbetssätt vilar på en stark värdegrund och struktur; företaget är Great Place to Workcertifierat och utsågs 2018 till en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. 2016 fick företaget utmärkelsen Superföretag för mångårig tillväxt och lönsamhet. Vår vision är att skapa en "oas för generöst kunskapsdelande och reflektion" där individer, företag och organisationer växer och blomstrar i sitt ledarskap. Vår djupaste drivkraft är att "göra varandra bättre - varje dag". Nu söker vi två Mötesbokare/Sales support med intresse för försäljning.

 

Motiveras du av att skapa kontakt och relationer med kunder? Drivs du av att se resultat och är telefonen din bästa vän? I rollen som Mötesbokare/Sales Support ringer du chefer och ledare för att boka in möten till våra nätverksrådgivare/säljare. Du intervjuar kandidaterna om deras roll och företag och arbetar med administration i CRM-systemet. Du är en del i försäljningsteamet och arbetar nära våra nätverksrådgivare.

 

Vi söker dig som är en driven och utåtriktad person som sporras av att öppna dörrar för bra affärer och att vara en del i ett tight team. Du är skicklig på att kommunicera på svenska och ibland engelska, och duktig på att bygga relation redan vid en första kontakt. Du är bekväm med kundkontakt via telefon, är målmedveten och ger dig inte. Tidigare erfarenhet av telefonbokning, kundkontakt eller försäljning är meriterande, men inget krav. Att kunna arbeta strukturerat och med fokus och uthållighet, och alltid ha en proaktiv approach är andra egenskaper som behövs för att trivas och lyckas i denna roll. Här kommer du till ett spännande jobb på ett företag i expansion, där det finns goda möjligheter att ta egna initiativ och påverka företagets utveckling. Du kommer att arbeta i trivsamma lokaler på Telefonplan. Det här är en perfekt roll för dig som vill få en bra inblick i svenskt näringsliv.

 

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i dessa rekryteringar. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan så snart som möjligt dock senaste den 14 augusti. För mer information om tjänsten kontakta lotta.kohler@jurek.se eller martina.alexandersson@jurek.se 

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb EGN Sverige söker Mötesbokare/Sales support