Jurek Bemanning

Dynamisk rekonstruktör sökes till Plana Juridiska

Är du redo och har kompetensen att ta dig an rollen som rekonstruktör av stressade bolag?

Vill du bredda dig utanför den traditionella juridiken och samtidigt bidra och göra skillnad? Söker du dig idag vidare till en annorlunda spännande roll där du kan hjälpa? Läs då gärna vidare!


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en rekonstruktör till deras kontor i Stockholm. Som rekonstruktör arbetar du självständigt nära klienterna med ärenden inom företagskonstruktion, turnarounds och allmän affärsjuridik. Rollen innefattar även att du kommer arbeta med att ta fram strategier för stressade företag och vara med att fatta avgörande beslut för att vända klienternas bolag i rätt riktning. Strategierna skapar du med hjälp av lagstiftningen, granskning av klientens ekonomi och andra komponenter. Du kommer att identifiera lösningarna på klientens problem och med hjälp av dina kollegor genomföra dessa. Du kommer därför att arbeta i team med Plana Juridiskas jurister, controllers och paralegals för att på bästa sättet hjälpa dina klienter.


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har 10 års erfarenhet av affärsvärlden på ett eller annat sätt. Du kanske har företagsledning/affärsutveckling bakom dig alternativt arbetat med förändringsarbete och har praktisk erfarenhet inom ekonomi. Har du även erfarenhet av juridik är detta mycket meriterande. Vidare har du ett stort intresse för problemlösning och empati för företagande i stort. Du behärskar Office-paketet utan problem och är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person trivs du i en strategisk och rådgivande roll och drivs av utmaningar. Du är van vid högt tempo och att hantera flera ärenden samtidigt. Du är initiativrik, proaktiv, självständig och strukturerad. Vidare har du lätt för att se helhetsbilden och kunna prioritera och hela tiden driva ditt arbete framåt. Vidare är du social, flexibel, pedagogiskt till naturen och kan möta människor i olika situationer. Slutligen är du en modig, kommunikativ och prestigelös teamplayer!


Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst i ett företag som fortsätter att växa, med härliga kollegor som sprider en positiv stämning. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler mitt i Täby Centrum.

I denna rekrytering samarbetar Plana med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!


Om verksamheten

Vi på Plana Juridiska är specialister på företagsrekonstruktioner, likvidation, konkurs och turnaround. De senaste tio åren har vi räddat många företagare från katastrof genom att vi har lyckats vända kriser till framgångsrikt företagande igen.

Sökord: obeståndsrätt, bolagsrätt, konkurser, skatterätt, processrätt, företagsrekonstruktioner, rekonstruktör, jurist, juridik, managementkonsult, företagsledning, affärsutveckling, affärsutvecklare, business developer
 
Område:

Täby
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark
monia.letmark@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Täby . Publicerat : 28 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Dynamisk rekonstruktör sökes till Plana Juridiska