Jurek Bemanning

Drivna HR-konsulter sökes till spännande uppdrag!

Arbetsbeskrivning:
Är du intresserad av att arbeta med HR och trivs bra med att arbeta både strategiskt och operativt? Eller vill du hellre jobba inom HR-området med fokus på lön? Vi söker nu konsulter med varierad erfarenhet för både kortare och längre konsultuppdrag till våra kunder i göteborgsområdet.

Arbetsuppgifterna för rollen kan variera beroende på uppdrag och kund, men vanligt förekommande arbetsuppgifter är;

- Stötta och coacha chefer kring personal- och arbetsrättsliga frågor 
- Arbeta med organisationens utveckling kring HR-processer och policys
- Sköta löneadministration för kunden, alternativt arbeta mot en outsourcad lönepart
- Förbereda statistik och rapporter, nätverka med extern löneleverantör och andra myndigheter
- Samarbeta med övriga medarbetare på HR-avdelningen och stötta i arbetet med exempelvis onboarding, exitprocesser och rekrytering


Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för HR-frågor och har tidigare erfarenhet av någon utav ovanstående arbetsuppgifter. Vi tror även att du som söker har en akademisk utbildning inom området eller likvärdigt. Som person är du serviceinriktad och social, du är lyhörd, driven och har god kommunikation- och samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du känner dig bekväm med både engelska och svenska.


Du erbjuds

Vi har kunder, uppdragslängder och arbetsuppgifter inom flera olika branscher och detta varierar utifrån kundens behov. Vi är måna om att hjälpa dig hitta nästa spännande karriärmöjlighet, och vill alltid säkerställa att du kommer till en arbetsplats som matchar dina önskemål och framtidsvisioner!

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan till oss redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Linnea Kjöllerström, linnea.kjollerstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se


Om företaget:

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
 
Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Linnéa Kjöllerström


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Drivna HR-konsulter sökes till spännande uppdrag!