Jurek Bemanning

Driven VD-assistent till framstående bolag på Kungsholmen

Vill du ha en viktig roll på ett expansivt och framstående bolag där du får möjlighet att påverka både din och företagets utveckling framåt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en VD-assistent för ett vikariat med start omgående, som förväntas pågå fram till årsskiftet. 


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Hantera VD:s mail och korrespondens med interna och externa parter
  • Kalenderhantering och arbeta proaktivt med ombokningar av möten
  • Fungera som en länk mellan chefer och interna samt externa parter
  • Planera konferenser, möten och evenemang samt resebokningar
  • Förbereda dokument och presentationer inför möten
  • Stötta i onboarding processer


Vem är du?

Vi söker dig, gärna med ett brinnande intresse för finans, som har ett eller ett par års erfarenhet av liknande roll. Har du högskoleutbildning inom till exempel ekonomi eller kommunikation är det ett stort plus men inte ett krav. Du har med fördel arbetat i internationell miljö då större delen av arbetet sker på engelska och det är av vikt att du är van att kommunicera på både engelska och svenska i tal och skrift.


Som person är du självgående och driven och du gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är kommunikativ och social och van vid att hantera ett brett kontaktnät både externt och internt. Vi ser gärna att du trivs att arbeta i ett digitalt arbetssätt och att du har goda systemkunskaper. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och strukturerad och att du har hög integritet.Du erbjuds

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att arbeta på hög nivå och utvecklas i en positiv och snabbrörlig arbetsmiljö! Kunden sitter på i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen.
Tjänsten förväntas tillsättas omgående och förväntas pågå fram tills slutet av januari 2020.


Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.


Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Kommunikation, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator, Projektledare, VD-assistent, Executive Assistant, Assistant, Chefsassistent, Service, Administration, Administratör, Executive PA, Personal Assistant, PA, Office Manager, Coordinator, Management Assistant, Administrativ assistant.


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 augusti

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven VD-assistent till framstående bolag på Kungsholmen