Jurek Bemanning

Driven Senior Group Accountant till Hoist Finance i Stockholm

Hoist Finance AB (publ) söker dig som vill arbeta som Senior Group Accountant i ett internationellt bolag i tillväxt och som präglas av stort engagemang. Som Senior Group Accountant kommer du att ingå in koncernens centrala Finance funktion som består av 25 personer och du rapporterar till Head of Group Accounting.

Hoist Finance kan erbjuda dig ett utvecklande och varierat jobb där du kommer ha det övergripande ansvaret för koncernredovisning och rapportering och en möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga kollegor med fokus på stark teamkänsla och framåtanda.


Arbetsbeskrivning

I rollen som Senior Group Accountant ansvarar du för koncernrapporteringen och konsolideringsprocesser för att säkerställa kvaliteten och uppfyllnad av krav enligt regelverken. Du kommer arbeta i en dynamisk och internationell miljö med fokus på utveckling och förbättring där du även har en viktig roll i en fortsatt trevlig och välfungerade arbetsmiljö.

I denna roll ingår du i ett team om 3 medarbetare baserade på huvudkontoret i Stockholm city.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
• Ansvara för koncernrapportering och konsolideringsprocesser
• Delaktig i processer som M&A och integrering av nya bolag
• Delaktig i systemimplementering
• Driva utvecklingen av OneStream, utbilda och skapa rutiner för konsolideringsprocessen
• Utveckla och förbättra processer löpande inom gruppen
• Delaktig i projekt relaterat till redovisning och finans
• Bygga och underhålla en hög kvalitet och gott samarbete mellan andra delar av organisationen i redovisningsrelaterade frågor


Vem är du?

Som person är du strukturerad, flexibel och proaktiv med en förmåga att leverera mot korta deadlines med bibehållen kvalitet. Du är självständig med god kommunikationsförmåga och trivs i en multikulturell och snabbrörlig miljö där du kan bidra med en bra teamkänsla. Rollen kräver även att man är målmedveten och prestigelös och har lätt för att samarbeta och skapa förtroende i teamet.

Du har minst 5 års erfarenhet i en liknande roll samt en akademisk examen inom ekonomi. Du har mycket goda redovisningskunskaper samt erfarenhet av konsolideringssystem. Tidigare erfarenhet från finansiella bolag är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Excel) samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.


Vi erbjuder

Detta är ett vikariat på 12-14 månader där du kommer ha en avgörande roll för ekonomifunktionens fortsatta utveckling. Vi har en hög ambition när det gäller att våra medarbetare ska tycka att det är utvecklande och roligt att arbeta på Hoist Finance då vi tror att om man trivs på sitt jobb gör man ett bättre jobb.

I denna rekrytering samarbetar Hoist Finance med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på telefon: 0707- 51 93 43 eller via mail: marie.kallstrom@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!


Om verksamheten

Hoist Finance är en ledande samarbetspartner till internationella banker och finansiella institut när det gäller hantering av förfallna skulder. Genom att överlåta hanteringen till oss kan våra partners fullt ut ägna sig åt sin kärnverksamhet. Med vår djupa kompetens och expertis som grund bygger vi förtroende hos våra partners. Lika viktigt är att vi stöttar våra kunder, låntagarna, i att bli skuldfria genom långsiktiga och hållbara avbetalningsplaner baserade på varje kunds unika förutsättning. Med respekt, ärlighet och öppenhet som grund vinner vi våra kunders förtroende.

Hoist Finance erbjuder också inlåning i Tyskland och Sverige. Med närmare 70 000 aktiva konton har vi skapat ett ledande sparerbjudande för privatpersoner och företag.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Marie Källström
070-751 93 43Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven Senior Group Accountant till Hoist Finance i Stockholm