Jurek

Driven säljare sökes till internationellt förskringsbolag!

Är du en riktig fena på försäljning, och dessutom van vid att jobba med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg? Då är detta en möjlighet som du inte får missa!

 

Om tjänsten

Till vår internationella kund inom försäkringsbranschen söker vi dig som vill utvecklas inom telefonbaserad försäljning och kundservice. Har du tidigare arbetat med uppsökande försäljning över telefon är det meriterande men inget krav.

 

Du som söker

Vi söker dig som är i början av din karriär och redo att utvecklas inom försäljning. Vi tror att du som söker är driven, ambitiös och orädd. Vi tror att du brinner för försäljning och kundservice i världsklass och du tar dig an dina arbetsuppgifter med mycket energi.

 

Du erbjuds

Detta är en tidsbegränsad anställning för ett pilotprojekt, men som kan komma att övergå till en fast anställning. Vi söker båda dig som kan jobba heltid och deltid. Placering är i Mölndal. Önskat startdatum är 26 februari och vi intervjuar löpande- så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Johanna Kalered på johanna.kalered@jurek.se.

 

Område

Göteborg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 9 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven säljare sökes till internationellt förskringsbolag!