Jurek Bemanning

Driven rekryteringskonsult med fokus på ekonomi

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs nyligen till DI-gasell för fjärde året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och behöver nu utöka vårt team med ytterligare en rekryteringskonsult till vårt Stockholmskontor och affärsområdet Finance. Du rapporterar till Head Of Law, Finance & Executive Search.

Sedan starten år 2006 har vi expanderat varje år och vår ambition är att behålla samma tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Arbetsbeskrivning
Till Jureks Stockholmskontor söker vi nu en rekryteringskonsult till vårt affärsområde Finance. I rollen ansvarar du för hela rekryteringsprocessen både vad gäller rekryteringsuppdrag och search. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, personlighetstester och referenstagningar. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryteringsprocesser parallellt med högt tempo och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra uppdrag kommer in genom våra kundansvariga med vilka du kommer att ha ett nära samarbete. Som rekryteringskonsult kommer du tillsammans med respektive säljare följa med på kundmöten där din roll blir en mycket viktig del av arbetet. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra samt tar hand om kunden på bästa möjliga sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna tidigare erfarenhet från rekryterings- och/eller bemanningsbranschen. Du har relevant akademisk utbildning, inom ekonomi/finans. Har du även arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har en god förståelse för olika befattningar inom dessa områden så är det meriterande men inget krav. Vidare så har du en hög ambitionsnivå och ett starkt driv och trivs att arbeta målfokuserat samt har rätt attityd och en stark vilja att utvecklas tillsammans med oss.

För att lyckas i rollen krävs det att du har en mycket god kommunikations- och prestationsförmåga samt är prestigelös och närvarande. Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer och en tydlig vinnarinstinkt. Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs. Vidare är du lösningsorienterad, snabbtänkt och har förmågan att arbeta i en föränderlig miljö. Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Arbetar målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.
• Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
• Erfarenhet från personlighetstester, second opinion, search-uppdrag.

Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer ha ett tätt samarbete med vår duktiga säljorganisation. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och en lekfull arbetsmiljö mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Tjänsten är placerad i nyrenoverade och trevliga lokaler på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Har du viljan att lyckas kommer du att kunna gå långt inom företaget!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Internal Recruiter & HR Coordinator Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Niklas Westberg
0707-80 43 79

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 28 februari 2918 . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation Samhälls- & Beteendevetenskap


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven rekryteringskonsult med fokus på ekonomi