Jurek

Driven Redovisningsassistent till BMW Northern Europe

Vi söker nu en redovisningsassistent till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster.

 

 

Arbetsuppgifter

Till BMW Northern Europe söker vi nu dig som vill vara med i den framtida utvecklingen av ekonomifunktionen, där du kommer äga och driva olika projekt på nordisk nivå. I rollen arbetar du även mot dina kollegor på huvudkontoret i München och ha stora kontaktytor inom bolaget.

 

Du kommer att hantera delar av leverantörsreskontran för den nordiska marknaden samt stötta dina kollegor inom kundreskontra och redovisningsspecialist-teamet. I ditt dagliga arbete kommer du att hantera inscanning av fakturor, attestering, godkännande av betalningsförslag samt supportera interna avdelningar vid frågor rörande leverantörsfakturor.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Leverantörsreskontra med daglig leverantörskontakt

• Veckovisa möten, med syfte att driva förbättringsarbete tillsammans med SSC i München

• Rapportering och analys av KPI:er (självständigt och tillsammans med interna avdelningar)

• Backup för redovisningsspecialist-teamet, vilket kan innebära avstämningar under bokslut, statistikrapportering etc.

• Backup för kundreskontra

• Ad hoc-frågor

 

Du kommer även att ha en viktig roll i det fortsatta samarbetet mot BMW:s Shared Service Center i München och även vara drivande i en rad olika effektiviseringsprojekt.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll inom leverantörs- och kundreskontra. För att lyckas i denna roll krävs en god förståelse av olika typer av system och det är av vikt att du har goda kunskaper i Excell, det är ett stort plus om du tidigare arbetat i SAP.

 

Vi läger stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är en driven och engagerad person som har en positiv attityd, ett lösningsfokuserat synsätt och en person som vågar utmana och hitta nya lösningar på problem. Du hittar inte bara lösningen, utan har även förmågan att exekutera och driva arbetet framåt

 

Du trivs i en organisation med högt tempo och där du får möjligheten att jobba mot många olika intressenter, du trivs i en roll där du får möjlighet att kommunicera med flertalet personer vilket också fäller sig naturligt för dig. Rollen innebär att självständigt kunna utföra ditt arbete och även kunna driva på interna projekt mot SSC, varför det är viktigt att du har ett grundläggande affärstänk samt trivs i en sådan miljö. Du talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

I rollen som Redovisningsassistent hos BMW Northern Europe får du stor möjlighet till utveckling och chansen till att driva förbättrings- och effektiviseringsprojekt på nordisk nivå. Du samarbetar med kompetenta och engagerade kollegor och får möjlighet till att växa inom ditt område!

 

Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning där du kommer att vara uthyrd till BMW Northern Europe men anställd hos Jurek Talents. BMW Group sitter i moderna lokaler i Sollentuna/Silverdal med lunchrestaurang samt tillgång till gym. Tjänsten är på heltid och med omgående start eller enligt överenskommelse.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om BMW Group Northern Europe

BMW Group Northern Europe samordnar och stödjer verksamheten för de olika nordiska nationella försäljningsföretagen samt för auktoriserade BMW- och MINI-återförsäljare i de nordiska och baltiska länderna. I Norden har BMW-gruppen cirka 200 anställda och 160 auktoriserade återförsäljare och verkstäder. För mer information om BMW, besök hemsidan www.bmwgroup.com.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Driven Redovisningsassistent till BMW Northern Europe