Jurek Bemanning

Driven projektledare till välkänt bolag

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en Consumer Review Project Manager till deras kontor i Stadshagen. Du kommer att leda definitionen och implementationen för bolagets R&R-strategi. Du kommer, med nya initiativ och förslag, genera en högre svarsfrekvens för konsumentrecensionerna och maximera distributionen. Du kommer att ha kontaktytor både internt och externt på både lokal och global nivå. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara följande:

  • Definiera och implementera en R&R-strategi för hela organisationen
  • Hantera kontakten med externa leverantörer som sköter konsumentrecensionerna
  • Maximera distributionen av konsumentrecensioner både online och i butik
  • Mäta ROI och rekommendera affärsförbättringar
  • Följa upp och apportera KPIer

Vem är du?
Vi söker dig som har en relevant universitetsutbildning samt 3–4 års erfarenhet av att leda projekt. Du är van att arbeta i en internationell miljö och har mycket goda kunskaper i både Excel och PPT. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av något innehållshanteringssystem. Vi ser gärna att du är en god kommunikatör och både driven samt målorienterad. Du är proaktiv och strukturerad i ditt arbetssätt. Vidare är du flexibel och har mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

Du erbjuds
En bred, varierande och spännande tjänst på ett välkänt bolag inom hemelektronik. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos vår kund. Uppdraget är initialt på ett år, med chans till förlängning. Vår kund sitter i Stadshagen och tjänsten är på heltid. Startdatum är omgående.
För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta angeliqa.haapanen@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Notera att vi inte tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 6 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 6 februari

Kategorier : HR & Organisation Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven projektledare till välkänt bolag