Jurek Bemanning

Driven och nyfiken Intäktsekonom till AcadeMedia!

Nu söker vi en driven och engagerad Intäktsekonom till Norra Europas största utbildningsföretag – AcadeMedia!

 

Är du en positiv och driven person som vågar att utmana befintliga rutiner? Är du förändringsbenägen och besitter förmågan att prioritera i högt tempo? Trivs du i en entreprenöriell och snabbfotad organisation – då har vi tjänsten för dig!

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

AcadeMedia Ekonomiservice är ett Shared Service Center för koncernens dotterbolag i Sverige och är tillsammans cirka 40 personer som ansvarar för leverantörsreskontra, fakturering, intäktshantering, redovisning samt bokslut. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg.

 

Intäkt- och kundreskontrateamet är idag 12 personer och arbetar med ca 370 enheter som är fördelade på 37 juridiska dotterbolag i Sverige.

 

 

Som Intäktsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:

 

  • Fakturering
  • Bokning av betalningar
  • Avstämningar
  • Bokslutsanalyser
  • Samt kravprocess

 

Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du även att agera som support och stöd till enheterna, samt ha ett nära samarbete med verksamhetscontrollers.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom med relevant arbetslivserfarenhet inom kundreskontra. Har du dessutom arbetat med löpande bokföring och bokslut är detta meriterande. Du har mycket goda kunskaper i Excel, har ett stort systemintresse och vi ser gärna att du har kunskaper i Jeeves.

 

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och som person är du positiv, självständig och initiativtagande. Vidare är du prestigelös, flexibel samt har lätt för att samarbeta. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter brinner du även för att bidra till ökad effektivitet och kvalitet i ekonomiska processer.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en rolig arbetsplats med högt i tak, driv och engagemang. Tjänsten är placerad på AcadeMedias huvudkontor på Adolf Fredrik Kyrkogata 2 och du kommer att rapportera direkt till chef för intäkt- och kundreskontra.

 

I denna rekrytering samarbetar AcadeMedia med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Perneryd på telefon: 070 – 437 66 50 alternativt caroline.perneryd@jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Om verksamheten

Med cirka 15 300 medarbetare är AcadeMedia ett av norra Europas största utbildningsföretag, vilka är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. AcadeMedias medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, med ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Varje dag hjälper de 60 000 barn och elever samt nästan 100 000 vuxna deltagare att utvecklas och nå sina mål. Nu letar vi efter dig som vill vara med och göra världen lite bättre.

 

Läs gärna mer på www.academedia.se.

 

Sökord: ekonomiassistent, redovisningsassistent, redovisningsekonom, ekonom, intäktsekonom, kundreskontra, leverantörsreskontra, accountant, account receivable, account payable

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Caroline Perneryd

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 8 april . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven och nyfiken Intäktsekonom till AcadeMedia!